Slide

Are you the

perfect fit?

Join Tenfold!

WERKEN BIJ TENFOLD GROUP?

Marketing Stagiair (meewerkstage)

FULL-TIME| WEERT EN/OF EINDHOVEN
Ben jij een HBO student die op zoek is naar een uitdagende meewerkstage? Zoek dan niet verder! Wij bieden je een uitdagende, leerzame en leuke meewerkstage aan! Je komt terecht in ons marketingteam waar je hen ondersteunt op verschillende gebieden, waaronder interne communicatie, social recruitment en andere interessante projecten.

read more

HR-Stagiair (meewerkstage)

FULL-TIME| WEERT EN/OF EINDHOVEN
Onze HR-afdeling is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste HR-stagiair die ons team komt versterken. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een young professional onder deskundige begeleiding. Je zult zowel praktische als theoretische kennis opdoen op gebieden zoals HR-beleid, recruitment en werknemersbegeleiding.

Ben jij leergierig, proactief en houd jij van uitdagingen? Dan zijn wij de perfect fit! Lees snel verder en solliciteer!

read more

HR Adviseur / Recruiter

FULLTIME | WEERT / EINDHOVEN
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als HR Adviseur / Recruiter binnen een jonge en ambitieuze team? Met jouw kennis adviseer je het management en de medewerkers op het gebied van personeelszaken en ben je verantwoordelijk voor het vinden van de beste kandidaten die ons team komen versterken!

read more