fbpx
Slide

Voor elke

schakel, IN UW

SUPPLY CHAIN

In ieder onderdeel van de supply chain is verpakking een belangrijke factor in de productieprocessen. Verbeteringen op gebied van materiaalgebruik, standaardisering of hanteerbaarheid bieden grote voordelen. Om uzelf te verzekeren van grip op uw supply chain komen onze adviseurs graag bij u langs voor een supply chain scan.

Volgens afspraak leveren. Op tijd, op de juiste locatie en natuurlijk schadevrij. Dat is de kern van de relatie tussen leverancier en opdrachtgever. Hoewel het de kern is, wil het op die vlakken met regelmaat mislopen. Met frustratie, toenemende werkdruk, oplopende kosten en een extra belasting voor het milieu tot gevolg.

Helder inzicht

Om te ontdekken wat beter kan, analyseren onze supply chain experts uw verpakkingsprocessen. Om vervolgens een helder adviesrapport uit te brengen met daarin kostenbesparende en efficiëntieverhogende inzichten over:

  • verpakkingsmethodieken
  • materiaalgebruik
  • voorraadbeheer
  • beladingsgraad
  • duurzaamheid
  • fouten- en schadereductie
  • margeverlies
  • warehousing
  • ergonomie en hanteerbaarheid
  • procesoptimalisatie

  VAN ADVIES NAAR PRAKTIJK

  Bij Tenfold vertalen we onze kennis, ervaring en kunde al tientallen jaren naar gedegen adviezen, waarbij het opleveren van een rapport niet ons hoofddoel is. Liever helpen wij u de verbeterpunten te implementeren, zoals:

   WAREHOUSING

   Wij worden een verlengstuk van uw magazijn. Uw verpakkingen liggen onder optimale omstandigheden bij ons opgeslagen en worden snel op afroep uitgeleverd.

   CLEANROOM

   Is stofvrij verpakken een cruciaal onderdeel binnen uw processen? Wij leveren stofvrije verpakkingen of implementeren complete cleanroom-oplossingen tot ISO-klasse 7 tot 5.

   HERCERTIFICERING

   Wij leveren een bijdrage bij het hercertificeren van uw (retour)verpakkingen zodat deze weer op duurzame wijze ingezet kunnen worden.

   VENDOR MANAGED INVENTORY

   Naast warehousing onder ons eigen dak, kunnen wij ook een selectie aandragen van voorraadhoudende (toe)leveranciers op strategisch gelegen locaties.

   SERVICING

   Wij verlengen de levensduur van uw verpakkingsmaterialen en toebehoren, wanneer deze om reparatie of onderhoud vragen.

   TRACKING

   Met slimme hardware en een cloudplatform krijgt u realtime informatie over de locatie, eventuele schade en omstandigheden zoals vocht en temperatuur.

   Samen leren, samen beter

   Door uw processen en keten in kaart te brengen, verbeterkansen te onderzoeken en oplossingen aan te dragen, kunnen onze experts uw supply chain verder optimaliseren. Zo tillen we in samenwerking uw verpakkingsmanagement naar een hoger niveau. We analyseren en adviseren wij niet alleen; we kunnen de transitie ook begeleiden en fysiek ondersteunen.

    Van overschot naar slim verpakken:

    Een betere continuïteit bieden

    zonder een enorme voorraad

    verpakkingsmateriaal?’

    NISBETS

    Slide

    Het is een mooie uitdaging om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen. Een die niet alleen kosten bespaart, maar ook voordeel in efficiëntie en duurzaamheid oplevert.

    Sebastien van der Veen

    Accountmanager
    Tenfold Group

    Markten

    Wij zijn van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met kostenbesparende, verduurzamende en slimme oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

    Slide

    ENERGY

    MANUFACTURING

    HIGH TECH

    AEROSPACE

    MEDICAL

    LOGISTICS

    HIGH TECH

    MANUFACTURING

    ENERGY

    medical

    aerospace

    LOGISTICS

    DOE EEN BEROEP OP TENFOLD

    Uw supply chain onder de loep nemen met een scan of uitgebreid assessment? De supply chain experts van Tenfold praten u graag bij over de mogelijkheden en voordelen.