fbpx
Slide

Duurzame

oplossingen,

duurzaam

verpakt

ENERGY

De energiesector kenmerkt zich door een grote diversiteit aan geavanceerde en kostbare kapitaalgoederen, en vereist directe beschikbaarheid van onderdelen. Het internationale karakter en regelgeving vormen uitdagingen wanneer u direct moet kunnen beschikken over de juiste onderdelen voor onderhoud, revisies en het oplossen van defecten.

Tenfold ontwikkelt verpakkingen die uw kwetsbare onderdelen in optimale staat houden, ook tijdens langdurige opslag. We kijken samen met u naar het gehele proces en de vereisten die daaruit voortkomen voor de verpakking. Zo bieden we maatwerk in verpakkingen die externe invloeden buiten kan houden en bestand is tegen transport over grote afstand. Het is mogelijk om onze verpakkingsservice op uw locatie uit te laten voeren, of op onze locatie waar wij beschikken over de kraancapaciteit om grote volumes te kunnen verwerken.

Ook kunt u rekenen op onze specialistische kennis in logistiek en projectmanagement; we richten ons steeds op de meest efficiënte manieren van transport, opslag en leveren. Indien gewenst kunnen wij projectladingen verzorgen en uw goederen wereldwijd afleveren.

Slide

In een markt die vraagt om steeds meer flexibiliteit, kunnen we door onze verschillende divisies altijd tot een snelle oplossing komen. Daarbij staan kwaliteit en resultaat voorop.

Kim Stutje-Romijn

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: