Slide

Are you the

perfect fit?

Join Tenfold!

Tenfold Group groeit. Onze ambities reiken verder dan de spreekwoordelijke stip op de horizon. Daarom zijn wij altijd op zoek naar jong talent en ervaren rotten. Naar handige handjes en knappe koppen.

Heb jij het in je mars om Tenfold Group samen met een geweldig team naar een volgend niveau te tillen? Kijk dan snel hieronder voor een overzicht van alle openstaande vacatures.

Operations Stagiair

FULLTIME | WEERT
Ben jij op zoek naar de perfecte stage? Kom dan stagelopen bij Tenfold Group!

We zijn op zoek naar een stagiair op onze locatie in Weert die ons kan helpen met verschillende werkzaamheden om onze werkprocessen in de productie te verbeteren.

read more

Export verpakker

FULL-TIME | BREDA
Als Export verpakker of Industrieel verpakker bij Tenfold ben je verantwoordelijk voor het juist verpakken en verzendklaar maken van industriële machinerie en materialen, zowel bij ons in de verpakkingshal als op locatie bij klanten. Het is zeer afwisselend werk en af en toe ben je op pad!

read more

HR-Stagiair (meewerkstage)

FULL-TIME| WEERT EN/OF EINDHOVEN
Onze HR-afdeling is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste HR-stagiair die ons team komt versterken. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een young professional onder deskundige begeleiding. Je zult zowel praktische als theoretische kennis opdoen op gebieden zoals HR-beleid, recruitment en werknemersbegeleiding.

Ben jij leergierig, proactief en houd jij van uitdagingen? Dan zijn wij de perfect fit! Lees snel verder en solliciteer!

read more

Medewerker Zagerij

FULLTIME | WEERT
Met jouw passie voor hout en jouw technische vaardigheden creëer jij de perfect fit. Word deel van ons team en ontdek de mogelijkheden om jouw talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen in deze schone, veilige en gezellige werkomgeving.  

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je werkt in een team van verpakkingsspecialisten? Dan is deze vacature voor Medewerker Zagerij precies wat je zoekt!

read more

HR Adviseur / Recruiter

FULLTIME | WEERT / EINDHOVEN
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als HR Adviseur / Recruiter binnen een jonge en ambitieuze team? Met jouw kennis adviseer je het management en de medewerkers op het gebied van personeelszaken en ben je verantwoordelijk voor het vinden van de beste kandidaten die ons team komen versterken!

read more

Export verpakker

FULL-TIME | WEERT
Als Export verpakker ben je verantwoordelijk voor het juist verpakken en verzendklaar maken van industriële machinerie en materialen, op locatie bij de producent. Je bent dus altijd op pad en het werk is zeer afwisselend!

read more
Slide

Bij Tenfold Group staan onze medewerkers centraal. Zij bevatten de kennis en kunde die ons bedrijf sterk maakt.

Vera Beckers

HR Manager
Tenfold Group