Slide

Are you the

perfect fit?

Join Tenfold!

Tenfold Group groeit. Onze ambities reiken verder dan de spreekwoordelijke stip op de horizon. Daarom zijn wij altijd op zoek naar jong talent en ervaren rotten. Naar handige handjes en knappe koppen.

Heb jij het in je mars om Tenfold Group samen met een geweldig team naar een volgend niveau te tillen? Kijk dan snel hieronder voor een overzicht van alle openstaande vacatures.

Technisch tekenaar/ Calculator

FULL-TIME | WEERT
Heb jij het in je mars om productideeën in heldere specificaties uit te werken zodat jouw collega’s uit productie dit foutloos kunnen produceren? Beschik jij daarnaast over de kennis en kunde om perfecte kostprijscalculaties van onze producten te kunnen maken? Dan willen wij graag in gesprek met jou!

Lees meer

Magazijn medewerker

FULL-TIME | EINDHOVEN
In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle logistieke werkzaamheden binnen onze business unit Tenfold Packaging Supplies. Ben jij de magazijn medewerker die ons logistieke proces perfect gaat regelen? Lees dan snel verder!

Lees meer

Industrieel verpakker

FULL-TIME | WEERT
Als industrieel verpakker ben je verantwoordelijk voor het juist verpakken en verzendklaar maken van industriële machinerie en materialen, op locatie bij de producent. Je bent dus altijd op pad en het werk is zeer afwisselend!

Lees meer
Slide

Bij Tenfold Group staan onze medewerkers centraal. Zij bevatten de kennis en kunde die ons bedrijf sterk maakt.

Vera Beckers

HR Manager
Tenfold Group