fbpx
Slide

Slimme

oplossingen

voor nog

slimmere innovaties

HIGH TECH

Bedrijven die actief zijn in de high mix, high complexity en low volume-business worden geconfronteerd met steeds snellere marktontwikkelingen. Tenfold biedt betrouwbare oplossingen voor gecompliceerde uitdagingen.

 

De eisen die we stellen aan hightechverpakkingen zijn zeer hoog en vereisen gespecialiseerde engineering capability. Die heeft Tenfold. De steeds sneller expanderende hightechsector vindt in Tenfold een partner die in staat is om mee te groeien, zowel in verpakkingscapaciteit, maar ook met de steeds meer stringente en gecompliceerde eisen. Onze verpakkingsoplossingen worden in cleanroom condities geproduceerd. 

 De zeer kostbare assets worden voorzien van trackers die alle mogelijke condities kunnen meten.

U kunt op ons platform live meekijken met de data die door onze trackers worden geproduceerd.

Slide

Als Tenfold Group hebben we alle disciplines om een totaaloplossing aan te kunnen bieden. Onze organisatie is modulair en zeer flexibel, zodat we snel tot de juiste oplossing komen.

Joost Meijs

CEO
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: