fbpx
Slide

DIVERS IN

EXPERTISE

VERENIGD

DOOR KENNIS

ONZE DIVISIES

Elke dag weer verkennen onze specialisten de grenzen van wat mogelijk is. Dit doen wij verdeeld over vijf divisies. Hiermee kunnen onze opdrachtgevers, relaties én eigen medewerkers bouwen op specialistische kennis, kunde en ervaring. Waarmee kunnen wij u helpen?

Tenfold Industrial Packaging ontwerpt verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten op uw product, specificaties én die perfect passen binnen uw processen. Zo ontwikkelen we samen de verpakking voor kostbare machines, apparaten en onderdelen, uiteenlopend in formaat en omvang.

Niet alleen adviseert Tenfold Packaging Supplies u over passende verpakkingsmaterialen,
-methoden en -toebehoren; doordat we meer dan 100.000 verschillende producten op voorraad hebben kunnen wij ook snel en in grote hoeveelheden leveren.

Bij Tenfold High Tech Packaging begint alles met een goed idee. Een visie. Dat geldt voor de producten die u ontwikkelt én ook voor de verpakkingsmaterialen en -oplossingen die wij ontwerpen en realiseren als antwoord op uw vraagstuk.

In ieder onderdeel van de supply chain is de verpakking een belangrijke spil in uw productieprocessen. Verbeteringen op het gebied van materiaalgebruik, standaardisering of hanteerbaarheid kunnen grote voordelen brengen op het gebied van efficiëntie, kostenreductie en duurzaamheid.

Wij verpakken niet alleen, Tenfold Logistics Services verzendt uw verpakte goederen ook naar de bestemming; waar ook ter wereld. Onze logistieke oplossingen zijn deel van onze totale serviceketen, besparen u geld en geven tegelijkertijd zekerheid dat uw spullen ook daadwerkelijk in goed staat arriveren. Wij tracken uw assets realtime en delen deze informatie via een toegankelijk platform met u.

‘De juiste bescherming voor

een internationaal transport

van een 13.608 KILO wegende

klok? Lees meer..’

EIJSBOUTS

Markten

Wij zijn van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met kostenbesparende, verduurzamende en slimme oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

Slide

ENERGY

MANUFACTURING

HIGH TECH

AEROSPACE

MEDICAL

LOGISTICS

HIGH TECH

MANUFACTURING

ENERGY

medical

aerospace

LOGISTICS