fbpx
Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Tenfold is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingsoplossingen op maat. Wij ontwerpen verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten op uw product, specificaties én uw processen. Zo ontwikkelen we samen de verpakking voor kostbare machines, apparaten en onderdelen, uiteenlopend in formaat en omvang. Alles moet afgeleverd worden in optimale conditie, waarbij materiaalgebruik en kosten in balans is. Dat is de uitdaging die Tenfold maar wat graag aangaat.

MAATWERK. OP NIVEAU, BINNEN BUDGET

Het verpakken en transporteren van kapitale, grote of juist fijngevoelige producten vraagt om zorgvuldigheid. Om slimme oplossingen op maat. Onze kracht? Tenfold staat bekend om het creëren van een goede balans tussen kwaliteit en kosten. Deze balans vinden wij samen met onze opdrachtgever, zodat u op basis van co-creatie altijd resultaat kunt verwachten.

REKEN OP DE MEERWAARDE VAN TENFOLD

Tenfold ontwerpt, ontwikkelt en assembleert verpakkingsoplossingen. We kijken daarbij niet alleen naar de verpakking zelf, maar ook naar de manier van verpakken of hoe uw keten is ingericht. Onze opdrachtgevers vertrouwen dagelijks op de meerwaarde die wij bieden omdat wij net even anders naar verpakkingen kijken.

Meer te weten komen over onze verpakkingsoplossingen?

Wij helpen u graag om de perfect fit verpakkingsoplossing te vinden voor uw producten.

Neem een kijkje in ons assortiment om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn!

‘Een mooi voorbeeld van een totaaloplossing!

In twee weken tijd van ontwerp

naar op locatie verpakken en het

volledige logistieke traject naar

New Orleans verzorgd.’

Vakkundig

Vanuit onze vakkennis zorgen we voor innovatieve oplossingen, services en processen. Zo leveren we niet alleen perfecte kwaliteit in industriële verpakkingen, maar ook hoogstaande service, scherpe levertijden en dito prijzen.

Altijd inzicht

De verpakkingen die wij voor u ontwikkelen kunnen uitgerust worden met geavanceerde trackers. Deze trackers geven niet alleen de GPS-locatie door, maar borgen ook extra zekerheid door het realtime meten en doorgeven van temperatuur, vochtigheid, schokken en trillingen. Op het Tenfold-platform kunt deze data live inzien, zodat u altijd op de hoogte bent van de locatie en conditie van uw asset.

Klaar voor transport

Tenfold ontwikkelt maatwerk verpakkingen die uw kostbare componenten, machines of producten beschermen tijdens het transport. Hierbij kunt u rekenen op onze engineers die graag met u meedenken om gestandaardiseerde transportvolumes maximaal te benutten.

Duurzame samenwerking

Wie kiest voor Tenfold kiest voor gecertificeerde grondstoffen, herbruikbare materialen en geoptimaliseerde processen die een duurzamere manier van verpakken én verschepen garanderen.

Duurzaamheid en verbetering

Duurzaamheid en verbetering staan bij Tenfold Industrial Packaging hoog op de prioriteitenlijst. Tenfold Industrial Packaging draagt bewust bij aan de verbetering van duurzaam bosbeheer.

Als bedrijf streven wij naar om zo duurzaam mogelijk te zijn, dit uit zich bijvoorbeeld in het feit dat Tenfold Industrial Packaging PEFC gecertificeerd is. Dit staat voor: PEFC International: Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes. Het betreft een wereldwijd non-profit, onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer.

Tenfold Industrial Packaging produceert kisten, kratten, pallets en andere houten verpakkingen van hout met een duurzame herkomst. Wij dragen hierdoor bewust bij aan de verbetering van duurzaam bosbeheer.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

MARKTEN

Wij zijn van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met kostenbesparende, verduurzamende en slimme oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

Slide

ENERGY

MANUFACTURING

HIGH TECH

AEROSPACE

MEDICAL

LOGISTICS

HIGH TECH

MANUFACTURING

ENERGY

medical

aerospace

LOGISTICS

DOE EEN BEROEP OP TENFOLD

Zoekt u antwoord op uw verpakkingsvraagstuk? De specialisten van Tenfold nemen graag contact op om u verder te helpen.