fbpx
Slide

Voorsprong

behaal je aan

de tekentafel

Bij Tenfold High Tech Packaging begint alles met een goed idee. Een visie. De juiste verpakking vinden die bijdraagt aan uw duurzaamheidsstrategie, betekent vaak inzet van gespecialiseerde engineering en design-ervaring. Ervaring die u bij Tenfold vindt.

De divisie Engineering & Design is opgezet om innovatieve oplossingen, vernieuwende verpakkingen, duurzame materialen en technieken te realiseren. De juiste verpakking wordt ontworpen, getest en ontwikkeld op basis van uw uitdaging. Hierbij houdt Tenfold Engineering & Design nauwlettend rekening met een breed scala aan functionaliteiten zodat uw verpakking doet waarvoor het gemaakt is:

  • Schade voorkomen en uw product in topconditie houden
  • Efficiëntie en doorloopsnelheid in processen borgen
  • Zorgeloos ingezet worden in de meest steriele cleanrooms
  • Productieprocessen versoepelen en transportruimte maximaal benutten
  • Ergonomisch en gebruiksvriendelijk werken verbeteren
  • Duurzaamheid en circulariteit aan uw product verbinden

  ‘Een industriële verhuizing

  van RUIM 6500 KM GEREALISEERD

  van een bijzondere 45ton

  zware Weingartner machine inclusief spare parts.

  PENTAGON INTERNATIONAL BV

  AMSTERDAM

  Uitgebreid netwerk,
  brede expertise

  Het High Tech Packaging-team van Tenfold werkt vanuit Nederland en het buitenland. De lokaal opgebouwde expertises en ervaring worden versterkt door een uitgebreid internationaal netwerk. Het team gebruikt de nieuwste 3D-software om een complete oplossingen te ontwerpen op basis van uw wensen en eisen.

  Slimme kijk op packaging

  We verbinden engineering en design met efficiëntie en uitstraling. Door een bredere blik op verpakkingen, creëren we samen nieuwe kansen op het gebied van materialen, hanteerbaarheid, beschermingsgraad en het optimaliseren van de gebruikservaring.

  Slide

  In een markt die vraagt om steeds meer flexibiliteit, kunnen we door onze verschillende divisies altijd tot een snelle oplossing komen. Daarbij staan kwaliteit en resultaat voorop.

  Kim Stutje-Romijn

  Senior Accountmanager
  Tenfold Group

  Markten

  Wij zijn van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met kostenbesparende, verduurzamende en slimme oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

  Slide

  ENERGY

  MANUFACTURING

  HIGH TECH

  AEROSPACE

  MEDICAL

  LOGISTICS

  HIGH TECH

  MANUFACTURING

  ENERGY

  medical

  aerospace

  LOGISTICS

  DOE EEN BEROEP OP TENFOLD

  Kunnen wij u bijstaan met het ontwikkelen en leveren van een innovatieve, duurzame of exceptionele verpakking? Onze engineers en ontwerpers nemen graag plaats aan uw tekentafel om samen aan iets bijzonders te werken.