fbpx
Slide

Service die

verder gaat

Tenfold Logistics Services gaat verder dan het verpakken van hightech, industriële of logistieke producten. We leveren meer dan alleen verpakkingsmaterialen en -toebehoren. Vanuit onze passie voor totale verpakkingsoplossingen ondersteunen we veel van onze opdrachtgevers ook door de logistiek met gespecialiseerde partners uit handen te nemen.

Zonder de juiste connecties kan het vinden van de juiste logistieke dienstverlener een lastige opgave zijn. Gelukkig heeft Tenfold de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialistische, logistieke dienstverleners die uw kostbare lading over heel de wereld vervoeren. Door deze samenwerkingen kunnen wij u als ketenregisseur ontzorgen met logistics services zoals:

 

  • Warehousing
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Wegtransport
  • Spoortransport
  • Projectladingen
  • Rail

  INTERNATIONAAL NETWERK

  Tenfold regelt het transport met een betrouwbaar specialistisch netwerk van logistieke dienstverleners. Want de logistieke uitdaging gaat verder dan een lading van A naar B krijgen. Het gaat om de beste aansluiting tussen product, de vorm van transport en de verscheper. Met kwaliteit, tijd en kosten in de juiste balans. Bij transport komt ook een grote hoeveelheid aan douane- en papierwerk kijken, wat wij u graag uit handen nemen. Terwijl u de focus op uw eigen kerntaken houdt, klaren wij de klus. 

   ‘Complete ontzorging door het

   Complete logistieke proces

   en handling te verzorgen

   van deze prachtige jacht:

   van Maasbracht via Rotterdam

    naar Split, Kroatië!’

   BEST BOATS

   Slide

   Steeds meer klanten kiezen voor een totaaltraject. Van de verpakkingsoplossing tot de afhandeling van het complete logistieke proces.

   Martijn Tillie

   Operations Manager
   Tenfold Group

   Markten

   Er is geen markt waarin wij niet actief zijn. Geen branche die wij niet kennen. Dagelijks maken wij het verschil met kostenbesparende, verduurzamende en slimme oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Voor welke sectoren onze specialisten dat onder andere doen? Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

   Slide

   ENERGY

   MANUFACTURING

   HIGH TECH

   AEROSPACE

   MEDICAL

   LOGISTICS

   HIGH TECH

   MANUFACTURING

   ENERGY

   medical

   aerospace

   LOGISTICS

   DOE EEN BEROEP OP TENFOLD

   Zoekt u een partner met een internationaal en gespecialiseerd logistiek netwerk? Met inzicht in de beste manier om uw producten te verpakken, op te slaan en te verschepen?  Laat het verzorgen door de logistieke specialisten van Tenfold.