fbpx
Slide

WETEN WAT

ER SPEELT

ONZE BRANCHES

Bij Tenfold Group werken 80 90 100 120 mensen samen vanuit zeven locaties in Nederland. Zij helpen bedrijven en organisaties dagelijks toegevoegde waarde te creëren rondom belangrijke thema’s als productbescherming, duurzaamheid, merkbeleving, schadereducties, ergonomie en kostenbeheersing. Tenfold creates the perfect fit voor toonaangevende bedrijven en multinationals uit onder andere deze branches.

Ontdek onze branches

HIGH TECH

Bedrijven die actief zijn in de high mix, high complexity en low volume-business worden geconfronteerd met steeds snellere marktontwikkelingen. Tenfold biedt betrouwbare oplossingen voor gecompliceerde uitdagingen. De eisen die we stellen aan hightechverpakkingen zijn zeer hoog en vereisen gespecialiseerde engineering capability. Die heeft Tenfold. 

MANUFACTURING

Voor lichte en zware industrie, voor wat u ook produceert; Tenfold helpt u met de beste verpakkingsoplossing en een geoptimaliseerde prijs-kwaliteitverhouding. Om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf en van uw afnemers bieden we een ruim aanbod aan producten, services, en maatwerk verpakking. Of uw producten nu beschermd moeten zijn tegen corrosie, temperatuurschommelingen of statische elektriciteit, u kunt zeker zijn van optimale bescherming tijdens opslag en transport.

ENERGY

De energiesector kenmerkt zich door een grote diversiteit aan geavanceerde en kostbare kapitaalgoederen, en vereist directe beschikbaarheid van onderdelen. Het internationale karakter en regelgeving vormen uitdagingen wanneer u direct moet kunnen beschikken over de juiste onderdelen voor onderhoud, revisies en het oplossen van defecten.

MEDICAL

Het vervoer en opslag van medische apparatuur verdient de grootst mogelijke zorg. Het gaat om kostbare en kwetsbare machines en onderdelen die onder specifieke condities vervoerd moeten worden. Of het nu gaat om temperatuur-gecontroleerd transport, om het voorkomen van statische elektriciteit of om verpakkingen die cleanroom geschikt zijn; Tenfold draagt zorg voor de beste oplossingen. We ontwerpen, testen, en leveren de meest optimale bescherming om uw producten te verpakken.

AEROSPACE

De lucht- en ruimtevaartindustrie kent vele complexe uitdagingen op gebied van transport en verpakkingen. Onderdelen zijn vaak groot, kostbaar, oneven qua gewichtsverdeling, maar ook kwetsbaar. Beschadigingen brengen extra kosten met zich mee, en zelfs veiligheidsrisico’s. Tenfold helpt u bij een zo maximaal mogelijke bescherming.

LOGISTICS

Tenfold verzorgt uw logistieke trajecten van A tot Z, u kunt er zeker van zijn dat uw vracht in optimale staat en volgens planning aankomt. Een breed scala aan vervoersoplossingen over weg, zee en door de lucht maakt het dienstenaanbod van Tenfold compleet. Een totaaloplossing inclusief administratieve handling die niet alleen efficiënt is maar ook comfort en gemak biedt. Gecombineerd met onze persoonlijke aandacht bieden wij dienstverlening van onderscheidende waarde.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group