fbpx
Slide

Onderweg

naar beter

Logistics

Tenfold verzorgt uw logistieke trajecten van A tot Z, u kunt er zeker van zijn dat uw vracht in optimale staat en volgens planning aankomt. Een breed scala aan vervoersoplossingen over weg, zee en door de lucht maakt het dienstenaanbod van Tenfold compleet. Een totaaloplossing inclusief administratieve handling die niet alleen efficiënt is maar ook comfort en gemak biedt. Gecombineerd met onze persoonlijke aandacht bieden wij dienstverlening van onderscheidende waarde.

 

Wegtransport

We beschikken over een uitgebreid partnernetwerk van wereldwijde kantoren en distributiecentra. Onder het motto ‘geen brug te ver, geen zee te hoog’, verzorgen wij zowel internationaal wegtransport als zee- en luchttransport. Naast regulier transport verzorgen wij ook uitzonderlijk transport, zoals het vervoer van gevaarlijke stoffen.

 

Zeetransport

Heeft u een lading die geschikt is voor containertransport, of een exceptioneel transport dat geladen moet worden op een flattrack over langere afstanden? Dan is zeetransport uitermate geschikt. Tenfold kan wereldwijd zeevracht verzorgen, tot aan de aankomsthaven of het ontvangstadres.

Luchttransport

Wanneer een snelle transittijd een vereiste is en de grootte en het gewicht van uw vracht het toelaat, dan biedt luchttransport de voordelen die u zoekt. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van verpakking voor luchttransport.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: