fbpx
Slide

Het verhaal

van tenfold

Een ambitieuze verpakkingsspecialist met tientallen jaren ervaring voor opdrachtgevers over heel de wereld. Gedreven door kennis, kunde en een ongeremde passie voor optimale efficiëntie in verpakkingen, doen wij er alles aan om de perfect fit te creëren.

Het ontstaan van tenfold

Tenfold Group is ontstaan door het samenvoegen van diverse specialistische verpakkingsbedrijven.

Samen beheersen we de gehele keten en kunnen we teruggrijpen op vele jaren ervaring, een internationaal netwerk en een gezamenlijke ambitie om als modulaire organisatie net zo gestaag te groeien als onze opdrachtgevers.

Waarden

Bij Tenfold werken, denken, beslissen en helpen we op basis van een kompas dat uit zes waarden bestaat. Alles om de perfect fit te creëren.

Perfect fit door

Hostmanship

Als gastheer voor elkaar en onze relaties, zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt. We streven altijd naar samenwerking om elkaar sterker te maken en vooruit te helpen. Daarom werken wij mensgericht en oplossingsgericht, vanuit het perspectief van onze opdrachtgevers én onze medewerkers.

Perfect fit door

AANDACHT

We hebben aandacht voor elkaar en onze omgeving. We vinden het belangrijk de waaromvraag te stellen, te luisteren en in dialoog te gaan. Op die manier begrijpen we de behoefte beter en komen we sneller tot oplossingen.

Perfect fit door

AMBITIE

We lopen voorop, we zijn actiegericht, leren van onze fouten en houden vast aan wat werkt. We benoemen openlijk ambitieuze doelstellingen voor groei en klantvriendelijkheid. We scheppen een dynamische omgeving met de focus op voortdurende verbetering.

Perfect fit door

KENNIS

Wij zijn een kennisgedreven organisatie. We stimuleren het vergaren en delen van kennis met elkaar. Vanuit jarenlange ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers en branches op ieder continent, brengen we het beste uit de wereld bij elkaar om kennis te vertalen naar passende oplossingen. Voor iedere uitdaging. Voor ieder vraagstuk.

Perfect fit door

VERTROUWEN

Door open en eerlijk te zijn, het beste voor te hebben met elkaar, scheppen we vertrouwen. Wederzijds vertrouwen is de basis voor duurzaam resultaat. Wij houden altijd de lange termijn in het oog en komen afspraken na.

Perfect fit door

RESULTAAT

Het beste resultaat behalen we samen. Wij zoeken constant naar nieuwe, innovatieve, duurzame manieren om succesvol te zijn. Daarvoor werken we niet alleen samen, maar spreken we elkaar ook aan op de uitkomst.

Slide

Als Tenfold Group hebben we alle disciplines om een totaaloplossing aan te kunnen bieden. Onze organisatie is modulair en zeer flexibel, zodat we snel tot de juiste oplossing komen.

Joost Meijs

CEO
Tenfold Group

Slide

Vanuit onze ambitie zetten we altijd een stap extra. Dit zien onze klanten terug in de aandacht en het resultaat.

Henk van Gelderen

Strategic Director
Tenfold Group

Slide

Verder kijken dan de vraag, dat is waar we waarde kunnen toevoegen voor onze klanten. Samen de complete supply chain inzien om tot een duurzame en toekomstbestendige oplossing te komen.

David Rossillion

Technical Director
Tenfold Group

Waar u op kunt vertrouwen

Totaalaanbieder

In deze wereld draait het om de totale effectiviteit van oplossingen. Het is dan maar wat prettig als u kunt vertrouwen op één verpakkingsleverancier. Wij ondersteunen u als totaalaanbieder met elke denkbare dienst, product of oplossing onder één dak. Eenvoudig bereikbaar via één aanspreekpunt.

Modulaire oplossingen

Tenfold heeft een modulaire structuur met vijf divisies: Industrial Packaging, Packaging Supplies, High Tech Packaging,  Supply Chain Services,  Logistics Services.  Modulariteit is een mooi iets. Het stelt onze opdrachtgevers in staat uit te breiden of door te groeien. Samen ontdekken, ontwikkelen en direct versnellen als uw markt erom vraagt. De modulaire organisatiestructuur van Tenfold zorgt vandaag al voor wendbaarheid, kostenefficiëntie en een ideale voorbereiding op wat morgen u gaat brengen.

KENNIS

Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Er is geen alternatief voor kennis. Wij investeren in onze mensen, in competenties en in kennissystemen. Dat maakt ons elke dag een beetje beter, slimmer en sneller. Als lerende organisatie houden wij elkaar scherp en delen we kennis. Kennis waarmee we als verpakkingsspecialist onze klanten op voorsprong zetten én houden. En dat is iets waar onze klanten graag voor terugkomen.

 

Integratie

Het overzicht houden. Van detailniveau tot het grote geheel. Door digitale, slimme services te integreren binnen interne en externe bedrijfsprocessen, brengen we alle onderdelen in uw keten samen. In onze ervaring lijkt de uitkomst van die oplossingen soms contra-intuïtief. Daarom vertalen wij harde data naar duidelijke taal. Wie competitief én duurzaam wil ondernemen, ziet dan al snel in dat het nodig is om alle schakels in de keten te verbinden om er het maximale uit te halen.

Excellente resultaten

We willen excelleren, want uiteindelijk telt alleen het resultaat. Waar een wil is, is een weg. Alles wat we samen doen, moet leiden tot een uitkomst waarmee onze klanten zelf beter kunnen concurreren in de markt. Want ook al is geen vraagstuk hetzelfde, de uitkomst is dat wel.¬

Werken bij Tenfold

Tenfold Group groeit. Onze ambities reiken verder dan de spreekwoordelijke stip op de horizon. Daarom zijn wij altijd op zoek naar jong talent en ervaren rotten. Naar handige handjes en knappe koppen.

Heb jij het in je mars om Tenfold Group samen met een geweldig team naar een volgend niveau te tillen? Kijk dan snel op onze vacaturepagina voor een overzicht van alle openstaande vacatures.