fbpx
Slide

Vitale

apparatuur,

verpakt

met zorg

Medical

Medische technologie ontwikkelt zich snel en nieuwe, veelbelovende technologie-en zoals robotisering, digitalisering, kunst-matige intelligentie en Internet of Things bieden kansen voor een betere kwaliteit en efficiëntere organisatie van de zorg.

Het vervoer en opslag van medische apparatuur verdient de grootst mogelijke zorg. Het gaat om kostbare en kwetsbare machines en onderdelen die onder specifieke condities vervoerd moeten worden.

Of het nu gaat om temperatuur-gecontroleerd transport, om het voorkomen van statische elektriciteit of om verpakkingen die cleanroom geschikt zijn; Tenfold draagt zorg voor de beste oplossingen.

We ontwerpen, testen, en leveren de meest optimale bescherming om uw producten te verpakken.

 Als verpakkingsspecialist gaan wij aan de hand van uw specifieke vraag en toepassingseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing. Hierbij vertalen we het eisenpakket zoals benodigde bescherming, type transport of specialistische gebruikswijze naar een optimaal verpakkingsadvies. The perfect fit!

Slide

Het is een mooie uitdaging om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen. Een die niet alleen kosten bespaart, maar ook voordeel in efficiëntie en duurzaamheid oplevert.

Sebastien van der Veen

Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: