fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Verpakkingsmachines en systemen

Palletwikkelaars, dozensluitmachines, omsnoeringsmachines, seal en krimpmachines, stretchhoodmachines, diverse kosten, diverse machines.

Verpakkingsmachines en systemen

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan verpakkingsmachines en systemen die perfect aansluiten op uw verpakkingsbehoeften. Of het nu gaat om palletwikkelaars, dozensluitmachines, omsnoeringsmachines, seal- en krimpmachines, stretchhoodmachines of andere machines, wij hebben de oplossing voor u. Onze geavanceerde machines zijn ontworpen om uw producten efficiënt en nauwkeurig te verpakken, wat resulteert in tijds- en kostenbesparingen en een verhoogde productiviteit.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen. op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Palletwikkelaars

Dozensluiters

Dozenopzetmachines

Omsnoeringsmachines

Koepelsealers

Vacumeermachines

Horizontaal Wikkelen/Bundelen

Industriële printers

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: