fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Vacumeermachines

Een vacumeermachine verpakt uw product luchtdicht, wat resulteert in een langere houdbaarheid. Deze machines worden veel gebruikt voor voedingsproducten, maar bieden ook diverse toepassingsmogelijkheden voor andere producten. Door de lucht uit de verpakking te verwijderen, worden oxidatie en bacteriële groei voorkomen, waardoor de versheid en kwaliteit worden verbeterd. Vacuüm verpakken zorgt tevens voor ruimtebesparing en beschermt tegen stof en vocht.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: