Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Industriële printers

De compacte mobiele industriële printers van Anser zijn ideaal voor het coderen en printen van verschillende goederen, inclusief gladde en zuigende materialen. Ze werken met cartridges (HP-technologie) en bieden de mogelijkheid om tekst, logo’s, THT-datum, QR- en/of barcodes te printen. Met een hoge printresolutie van 300 DPI (tot 640 DPI, afhankelijk van het model) leveren deze printers uitstekende afdrukkwaliteit.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: