fbpx
Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Shrinkwrappen

Goederen die geen corrosiebescherming nodig hebben maar wel uiterst gevoelig zijn voor factoren zoals stof, vocht en wind, vereisen extra zorg. Om deze gevoelige goederen volledig te beschermen, omhullen we ze van boven tot onder met onze gepatenteerde krimpfolie. Hiermee bieden we een effectieve beschermingslaag die uw producten beschermt tegen de invloeden van stof, vocht en wind.

Op zoek naar the perfect fit?
Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: