fbpx
Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Maatwerk. Op niveau, binnen budget
Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingsoplossingen op maat. Ontwerpen verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten op uw product, specificaties én uw processen. Alles wordt geleverd in optimale conditie, waarbij materiaalgebruik en kosten in balans is. Vakkundig – Klaar voor transport – Altijd inzicht – Duurzame samenwerking.
Kisten

Kisten zijn een veelgebruikte en duurzame oplossing voor verpakkingen bestemd voor export en transport. Met het scala aan uitgebreide keuzes dat Tenfold te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld exportkisten en vouwkisten zijn onze kisten efficiënt en kosteneffectief, zowel voor grotere als kleinere vrachten.

Kratten

Vanwege hun open structuur zijn houten kratten zowel kostenefficiënt als materiaalbesparend. In tal van scenario’s dienen exportkratten als een milieuvriendelijk en voordelig alternatief voor exportkisten.

Pallets & VLONDErS

Houten pallets en vlonders kunnen een voordelig en geschikt alternatief zijn voor kisten en kratten. Ze worden veel gebruikt voor eenmalig transport, herhaaldelijk gebruik, halffabricaten en productiegoederen. Pallets zijn bijzonder geschikt voor weg- en zeetransport.

Bokken

Onze op maat gemaakte bokken, waaronder kozijnbokken en glasbokken, zijn ontworpen met als specifiek doel het voorkomen van glasbreuk tijdens het transport.

Verpakken op locatie

Verpakken kan afhankelijk van het project bij u op locatie of bij Tenfold Industrial Packaging Weert of Breda. Als u kiest voor in-house of on-site verpakken, komen onze professionele en gecertificeerde verpakkers met alle benodigde verpakkingsmaterialen – kisten, kratten of andere exportverpakkingen – naar u toe. Of desgewenst naar uw expediteur.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: