fbpx
Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Vlonders, skids voor zwaar materieel

Onze op maat gemaakte vlonders ofwel skids zijn de ideale oplossing voor het verplaatsen en transporteren van grotere machines en apparatuur. Deze skids worden nauwgezet ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van uw zware apparatuur of machines. Of het nu gaat om industriële machines of andere omvangrijke ladingen, wij bieden de perfecte ondersteuning.

Onze vlonders worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en met uiterste precisie om duurzaamheid en stabiliteit te garanderen. Ze zijn ontworpen om naadloos te passen bij de afmetingen en gewichtsvereisten van uw machines, zodat u ze veilig kunt verplaatsen en opslaan. Het is mogelijk om dit zowel op onze locatie in Weert of Breda of op uw locatie te maken.

Op zoek naar the perfect fit?
Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: