Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Spare-parts kisten (Vouwkisten)

Spare-parts kisten, ook bekend als Vouwkisten, zijn herbruikbare verpakkingen vervaardigd uit metaal, hout en multiplex. Deze kisten zijn voorzien van vier vouwwanden, inclusief een bodem en een deksel. Op aanvraag kunnen ze worden uitgerust met balken, waardoor ze gemakkelijk en zonder beschadigingen kunnen worden verplaatst met behulp van een vorkheftruck of een pompwagen. Deze kisten zijn volledig gesloten en worden vervaardigd met verschillende diktes berkenhout, waardoor ze geschikt zijn voor diverse exportdoeleinden. Ze zijn bijzonder geschikt voor het transporteren van spare-parts. In tegenstelling tot kisten die van multiplex of vurenhout worden gemaakt, zijn de standaard vouwkisten licht van gewicht, wat resulteert in kostenefficiënt transport. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor de bodem van deze kisten.

Op zoek naar the perfect fit?
Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: