fbpx
Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Verpakken op locatie

Verpakken kan afhankelijk van het project bij u op locatie of bij Tenfold Industrial Packaging Weert of Breda. 

Als u kiest voor in-house of on-site verpakken, komen onze professionele en gecertificeerde verpakkers met alle benodigde verpakkingsmaterialen – kisten, kratten of andere exportverpakkingen – naar u toe. Of desgewenst naar uw expediteur. Klanten kiezen vaak voor verpakken op locatie vanwege het gemak. Of omdat er sprake is van een zeer grote of kwetsbare vracht en levert een extra kostenbesparing van onderling transport op.

 Op zoek naar the perfect fit?
Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Break bulk verpakken

Shrinkwrappen

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: