fbpx
Slide

INNOVEREN

BEGINT

MET KENNIS

DELEN

CASE

Sormac

The perfect fit: een op maat gemaakte kist!

Voor onze klant Sormac, een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat machines en verwerkingslijnen produceert voor de versverwerkende industrie van groenten en fruit, hebben we een verzoek ontvangen om 32 verschillende (scherpe) onderdelen te verpakken in een kist die gemakkelijk mee kan worden genomen naar beurzen.

Speciaal op maat ingericht

Voor de maatwerk houten kist hebben we ervoor gezorgd dat elk van de 32 onderdelen afzonderlijk kan worden verwijderd en goed beschermd is. De snijonderdelen zijn zo verpakt dat ze rechtop staan in het houten vak. Aan dit vak zijn handvatten gemaakt voor gemakkelijk verplaatsen.

 De kist bestaat uit twee lagen. Op de bodem bevinden zich de snijonderdelen en bijbehorende accessoires (20 onderdelen). De tweede laag bestaat uit drie bakken die erbovenop staan, waarin de overige onderdelen zijn geplaatst.

 

 

 Elk onderdeel is beschermd door vilt en/of Polylam, en er is gezorgd voor een goede vakverdeling, zodat elk onderdeel afzonderlijk is verpakt en goed beschermd.

Makkelijk tijdens transport

Om het transport gemakkelijk te maken, zijn er wielen op de kist gemonteerd. Daarnaast is de kist ontworpen om meerdere malen geopend en gesloten te kunnen worden. Hiervoor hebben we een deksel, scharnieren en sluitingen aan de kist bevestigd.

 

Voor maatwerk houten kisten en andere industriële verpakkingsoplossingen nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met onze divisie Tenfold Industrial Packaging. zij staan klaar om u te helpen bij het produceren en ontwikkelen van de perfecte verpakkingsoplossing voor uw specifieke behoeften.