fbpx
Slide

INNOVEREN

BEGINT

MET KENNIS

DELEN

 Nieuws

Mooie ontwikkelingen bij Tenfold GRoup!

Verhuizing Tenfold Industrial Packaging Weert
We zijn trots om een belangrijke stap in onze uitbreiding aan te kondigen: Tenfold Industrial Packaging Weert gaat verhuizen! In Q1 2024 openen we de deuren van onze hypermoderne vestiging in Weert, met 18.000 m² hallen en 800 m² kantoorruimte!

Deze verhuizing is meer dan een uitbreiding van onze fysieke ruimte; het is een sprong voorwaarts op het gebied van efficiëntie en technologie in de verpakkingsindustrie. Onze nieuwe faciliteit geeft ons meer mogelijkheden op het gebied van:

  • Geavanceerde faciliteiten: Uitgerust met kranen voor het hanteren van zware ladingen.
  • Geavanceerde verpakkingen: Een volledig assortiment verpakkingsoplossingen bieden, waaronder ultramoderne cleanrooms.
  • Opslag- en verpakkingsprojecten voor klanten: Ruime mogelijkheden voor opslag en verwerking van producten van klanten, ondersteund door de nodige kranen.

Deze stap is een belofte aan onze klanten voor nog betere service, hogere kwaliteit en innovatieve oplossingen. We zijn trots op deze stap en kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn met onze uitgebreide mogelijkheden.

Blijf op de hoogte voor meer updates over onze reis naar Weert en hoe we de toekomst van industriële verpakkingen vormgeven.

Nieuw pand Weert - Website_3
Nieuw pand Weert - Website_4
Nieuw pand Weert - Website_1
Nieuw pand Weert - Website_2
previous arrow
next arrow