fbpx
Slide

INNOVEREN

BEGINT

MET KENNIS

DELEN

Persbericht

Tenfold Group versterkt directie

Eindhoven, juni 2024

Tenfold Group, specialist in duurzame, innovatieve en hoogwaardige verpakkingsoplossingen, kondigt met trots de versterking van zijn managementteam aan met de toevoeging van twee ervaren professionals, Geert Kraak en Eric Hageman. Eric en Geert zullen, samen met eigenaar-directeur Dimitri Romeijnders, leidinggeven aan de volgende fase van Tenfold Group’s groeistrategie met vier locaties in en nabij de Brainport-regio. 

Geert Kraak, nieuw in de verpakkingsindustrie, heeft uitgebreide ervaring in het leiden van organisaties naar omzet- en resultaatgroei, zowel organisch als door overnames. Zijn carrière begon als accountant bij EY en omvat internationale ervaring bij DAF Trucks en DLL Group (onderdeel van Rabobank), evenals grotere mkb’s in de regio. Geert zal als CEO bij Tenfold Group de algehele leiding op zich nemen.  

Eric Hageman heeft een rijke ervaring als operationeel manager en heeft gewerkt in diverse managementposities zowel binnen als buiten de verpakkingsindustrie. Hij zal als COO binnen de directie verantwoordelijk zijn voor de gehele Operatie en de divisies Industrial Packaging en High Tech Packaging. 

Dimitri Romeijnders, oprichter van de Tenfold Group, zal binnen het directieteam de verantwoordelijkheid nemen voor de commerciële aansturing en business development.

Mede als gevolg van bovenstaande wijzigingen heeft, na een waardevolle periode bij ons bedrijf, Joost Meijs besloten om weer een internationale uitdaging in zijn carrière te starten en de Tenfold Group te verlaten. Wij zijn Joost zeer dankbaar voor zijn inzet en leiderschap, waaronder zijn bijdrage aan onze strategische doelen en de versterking van onze marktpositie.  

Wij zijn ervan overtuigd dat met deze wijzigingen de basis voor toekomstig succes van de Tenfold Group is gelegd. Onze toewijding aan het leveren van innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen blijft onveranderd en we zijn enthousiast over de groeipotentie van de Tenfold Group.