fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Warehouse

Wij bieden verschillende warehouse artikelen aan voor in bijvoorbeeld een logistiek- of magazijnomgeving, zoals magazijnbakken, magazijninrichting, rollerbanen, rollend materiaal, signalisatie en veiligheid, diverse warehouse artikelen.​

Logistiek- & magazijnomgeving

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van warehouse artikelen die perfect geschikt zijn voor diverse logistieke en magazijnomgevingen. Onze voorraad omvat een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder magazijnbakken van verschillende groottes en materialen, magazijninrichting op maat, rollerbanen voor soepel transport van goederen, rollend materiaal zoals trolleys en palletwagens, duidelijke signalisatie en een breed assortiment aan veiligheidsproducten. Daarnaast bieden we diverse andere essentiële warehouse artikelen aan om uw operaties te ondersteunen. Elk van onze producten is zorgvuldig ontworpen en geselecteerd om de efficiëntie, organisatie en veiligheid in uw warehouse aanzienlijk te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar opslagoplossingen, transportmiddelen of veiligheidsuitrusting.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: