fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Dozenopzetmachine

Een dozenopzetmachine is ontworpen om plano dozen op te zetten en deze aan de onderzijde te sluiten met tape. Een dozenvouwmachine is daarom een uitstekende aanvulling op een geautomatiseerde productielijn, samen met een automatische dozensluiter. De dozensluiter kan automatisch de dozen sluiten die zijn opgezet door de dozenopzetmachine, maar dan aan de bovenzijde. Op deze manier kunnen de dozen efficiënt worden opgezet, gesloten en klaargemaakt voor verzending in een naadloos geautomatiseerd proces.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: