Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Tape

We leveren een variatie aan tape voor verschillende soorten toepassingen, zoals standaard tape, bedrukte tape, machine tape, duurzamere tape, en tape toebehoren. ​ 

Tape

Of u nu op zoek bent naar standaard tape, bedrukte tape, machinetape, duurzamere tape, papieren tape of tape-accessoires, wij bieden een divers assortiment aan.

Onze standaard tape is perfect voor algemene verpakkingsdoeleinden, met betrouwbare hechting en verkrijgbaar in verschillende maten. Voor een persoonlijke touch hebben we bedrukte tape beschikbaar, waarop u uw merknaam, logo of boodschap kunt laten zien. Voor bedrijven die veel pakketten verwerken, bieden we efficiënte machinetape aan. Duurzaamheid is belangrijk voor ons, dus we bieden ook verschillende duurzame tape opties aan van milieuvriendelijke materialen. Papieren tape is ideaal voor het verzegelen van dozen of het bundelen van producten. Daarnaast bieden we tape-accessoires zoals dispensers en afrollers aan om het verpakkingsproces te vergemakkelijken en tijd te besparen.

Bent u op zoek naar de perfecte verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: