fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Plastic

Wij leveren verschillende soorten plastic verpakkingen. Denk hierbij aan folie zakken / vellen, wikkelfolie, clean room, harde kunststoffen, buisnet, blisterverpakkingen, VCI folie en krimpfolies en hoezen en andere diverse plastic verpakkingen.​

Plastic verpakkingen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan plastic verpakkingsoplossingen om aan al uw behoeften te voldoen. We bieden foliezakken, folievellen, wikkelfolie, cleanroomverpakkingen, harde kunststoffen, buisnet, blisterverpakkingen, VCI-folie, krimpfolie, hoezen en diverse andere oplossingen.

Onze foliezakken en folievellen bieden gemak en veiligheid bij het verpakken en beschermen van uw producten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, zodat u de juiste zakken kunt kiezen die aan uw specifieke eisen voldoen. Wikkelfolie, ook bekend als rekfolie, is essentieel voor het bundelen en stabiliseren van pallets.

Voor speciale omgevingen, zoals cleanrooms, bieden we cleanroomverpakkingen die voldoen aan strenge hygiëne- en contaminatiebeheersingseisen. Ons buisnet is een flexibele en elastische oplossing voor het verpakken van langwerpige items. Blisterverpakkingen zijn ideaal voor het presenteren en beschermen van kleine producten.

VCI-folie (Volatile Corrosion Inhibitor) voorkomt corrosie op metalen oppervlakken, waardoor uw metalen onderdelen beschermd blijven tegen roest en oxidatie tijdens opslag en transport.

Krimpfolie wordt gebruikt voor het stevig verpakken van producten en pallets. Door verhitting krimpt de folie strak om het product of de pallet, waardoor een beschermende laag ontstaat die ook beschermt tegen stof, vocht en schade.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

 

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: