fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Papier

Papieren verpakkingen zijn in veel gevallen duurzamer dan plastic. Denk bij papieren verpakkingen aan papieren draagtassen, Natronkraft en VCI papier.​

Papieren verpakkingen

Papieren verpakkingen worden over het algemeen beschouwd als een duurzamere keuze dan plastic verpakkingen. Ze omvatten een breed scala aan opties, zoals papieren draagtassen, natronkraft-papier en VCI-papier. Deze papieren verpakkingsmaterialen bieden milieuvriendelijke alternatieven voor traditionele plastic verpakkingen.

Het gebruik van papieren verpakkingen draagt bij aan het verminderen van de plasticvervuiling en het bevorderen van een circulaire economie. Papier is hernieuwbaar en kan gerecycled worden, waardoor het minder impact heeft op het milieu dan plastic, dat vaak langzaam afbreekt en schadelijke stoffen kan lekken.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: