fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Omsnoering

Omsnoeringsband stabiliseert en verstevigt palletladingen en andere soorten zendingen. Omsnoering wordt in verschillende varianten voor diverse toepassingen aangeboden, zoals omsnoeringsband Polyester / textiel, omsnoeringsband PP, omsnoerings-band PET, omsnoeringsband staal, spanbanden / lashing, toebehoren en andere diverse omsnoering.​

Omsnoeringsband

Bij Tenfold hebben we een breed scala aan omsnoeringsoplossingen om palletladingen en andere zendingen effectief te stabiliseren en versterken. Ons assortiment omvat verschillende soorten omsnoeringsband, zoals polyester/textiel, PP, PET en stalen band, evenals spanbanden/lashings en diverse accessoires. Polyester/textiel band biedt uitstekende flexibiliteit en treksterkte, ideaal voor kwetsbare goederen. PP band is kosteneffectief en betrouwbaar voor middelzware ladingen in de logistiek. PET band biedt extreme treksterkte en stabiliteit voor zware ladingen. Stalen band is de meest robuuste optie voor zeer zware ladingen. Onze spanbanden, accessoires en andere omsnoeringsmogelijkheden zijn ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en een veilig transport te waarborgen.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: