fbpx
Slide

Uitzonderlijk

in standaard

verpakkingen

Beschermende verpakkingen

Tenfold Packaging Supplies biedt verschillende soorten beschermende verpakkingen aan. Denk hierbij aan luchtkussenfolie, schuimfolie, foamplaten of stroken, foamprofielen, foaminterieur, opvulmaterialen, tweecomponentenschuim en andere diverse beschermende verpakkingen. ​

Beschermende verpakkingen

Met ons uitgebreide assortiment bieden wij oplossingen voor diverse verpakkingsbehoeften. Eén van de producten in ons assortiment is luchtkussenfolie. Deze folie is voorzien van luchtkussentjes die een schokabsorberende werking hebben, waardoor uw kwetsbare goederen optimaal beschermd zijn tegen stoten en schokken. Daarnaast bieden we ook schuimfolie, foamplaten en -stroken aan. Deze materialen zijn ideaal voor het verpakken van delicate en breekbare voorwerpen, zoals glaswerk, elektronica en keramiek.

Voor extra bescherming van uw producten bieden wij foamprofielen en foaminterieurs aan. Deze oplossingen zorgen ervoor dat uw goederen stevig op hun plaats blijven en worden beschermd tegen krassen, schuren en andere vormen van schade.

Naast de genoemde producten leveren wij ook diverse opvulmaterialen, zoals opvulpapier en opvulchips, die zorgen voor extra bescherming en opvulling in de verpakking. Deze materialen voorkomen dat producten gaan schuiven en bieden een extra buffer tegen impact tijdens het transport.

Als specialist in beschermende verpakkingen bieden we ook tweecomponentenschuim aan. Dit schuim kan worden gebruikt voor het vormen van stevige en duurzame beschermingslagen, bijvoorbeeld voor het opvullen van holle ruimtes in transportverpakkingen.

Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

De CO2 footprint speelt een steeds belangrijkere rol in onze markt. Daarom bieden we mooie duurzame oplossingen aan onze klanten.

Ben Beckmann

Business Development Manager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: