fbpx
Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Break bulk verpakken

Bij ons kunt u terecht voor op maat gemaakte exportkisten of exportkratten die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om zeevracht, luchtvracht of wegtransport, wij leveren de perfecte kisten voor uw vracht. Onze kisten zijn ideaal voor het veilig verzenden van zwaar materieel, zoals grote machines en onderdelen. Wij begrijpen dat elk exportproject uniek is, en daarom streven we ernaar om kwalitatieve oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

Op zoek naar the perfect fit?
Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: