fbpx
Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Pallets voor klein materieel

Onze op maat gemaakte pallets zijn zorgvuldig ontworpen om aan de specifieke eisen van kleinere apparatuur te voldoen. Of het nu gaat om gevoelige instrumenten, elektronische apparaten of andere compacte ladingen, wij bieden de ideale oplossing. Deze pallets worden met uiterste precisie gefabriceerd, wat zorgt voor de veilige en efficiënte behandeling van uw kleinere goederen. Ze zijn robuust en voldoen aan alle relevante veiligheidsvoorschriften. Dankzij onze op maat gemaakte pallets kunt u uw kleine apparatuur moeiteloos en veilig vervoeren.

Op zoek naar the perfect fit?
Bent u op zoek naar the perfect verpakkingsoplossing voor uw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te helpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van een team verpakkingsspecialisten dat de hele keten beheerst. Met onze netwerken, kennis, en energie gaan we echt voor een verschil zorgen.

William van den Heijkant

Senior Accountmanager
Tenfold Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies: