Slide

VOOR

maatwerk

van elk

formaat

Tenfold is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingsoplossingen op maat. Wij ontwerpen verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten op uw product, specificaties én uw processen. Zo ontwikkelen we samen de verpakking voor kostbare machines, apparaten en onderdelen, uiteenlopend in formaat en omvang. Alles moet afgeleverd worden in optimale conditie, waarbij materiaalgebruik en kosten in balans is. Dat is de uitdaging die Tenfold maar wat graag aangaat.

MAATWERK. OP NIVEAU, BINNEN BUDGET

Het verpakken en transporteren van kapitale, grote of juist fijngevoelige producten vraagt om zorgvuldigheid. Om slimme oplossingen op maat. Onze kracht? Tenfold staat bekend om het creëren van een goede balans tussen kwaliteit en kosten. Deze balans vinden wij samen met onze opdrachtgever, zodat u op basis van co-creatie altijd resultaat kunt verwachten.

REKEN OP DE MEERWAARDE VAN TENFOLD

Tenfold ontwerpt, ontwikkelt en assembleert verpakkingsoplossingen. We kijken daarbij niet alleen naar de verpakking zelf, maar ook naar de manier van verpakken of hoe uw keten is ingericht. Onze opdrachtgevers vertrouwen dagelijks op de meerwaarde die wij bieden omdat wij net even anders naar verpakkingen kijken.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.